Lokatie volwassenen:
Brede School De Kinkerbuurt
Borgerstraat 109
1053PE Amsterdam

NB: Ingang gymzaal is aan het Nicolaas Beetsplantsoen!

Lestijden:
Dinsdag 20.30u - 22.00u
Vrijdag 20.30u - 22.00u

Zaal open om 20.10u

 
     

Aikido voor volwassenen

testplaatje

Aikido is voor iedereen
Aikido is een verdedigingskunst die draait om het gebruiken van je energie en de energie van je tegenstander. Het draait niet om kracht, gewicht of lengte. Daarnaast kent traditioneel aikido geen competitief element: er valt niets te winnen. Er valt alleen iets te verbeteren. Daarom maken we binnen onze aikidoschool geen onderscheid tussen man of vrouw, jong of oud, beginner of gevorderde. Iedereen vanaf 16 jaar werkt samen aan het verbeteren van zijn of haar techniek, energie en balans.

De les
Iedere les begint met een korte warming-up. Op basis van de vragen van leerlingen en de lesdoelen die we ons stellen, beginnen we met oefeningen en technieken. Bij het oefenen van deze technieken gebruiken, als dat nodig is, ook houten wapens. Deze wapens gebruiken we om op een ongedwongen manier de aikido-principes toe te passen op realistische situaties.

Loop eens binnen!
Wil je weten of aikido iets voor jou is? Neem een vriend of vriendin mee en loop gewoon eens binnen. Je kunt meedoen aan een reguliere les; zo krijg je een idee van wat aikido is en of het bij je past. De dojo ligt net buiten het centrum van Amsterdam en is via de ring en met het openbaar vervoer prima te bereiken. Meld je hier aan voor een proefles.

Tot snel!

Webdesign/Modified Florijn Terstal